Cocktail Lounge

Superieure service, oprechte gastvrijheid en subtiele verlichting. Wij nodigen je uit neer te ploffen in onze heerlijke lounge banken met het perfecte —speciaal voor jou gemixte— drankje binnen handbereik en waan jezelf in oosterse sferen.

Onze cocktail lounge is een van de meest bijzondere van Zuid Limburg, ervaar het zelf!

Over Ons

Genieten in hartje Maastricht bij Matuchi!

Vanaf 2003 zijn onze deuren geopend voor echte liefhebbers!

Cocktail Lounge

Een eigen oase in een van de meest bijzondere cocktailbars van Zuid Limburg, waar je met verrassende drankjes spectaculair goed kunt opladen en ontspannen in stijl in 1000 en 1 nacht sferen.

Bij Matuchi is er genoeg keuze voor iedere cocktailliefhebber. De enige vraag die nog rest is: ga je voor een “Cosmoplitan”, “Razz Mojito” of “Frozen Coconut Daiquiri”?

Het Team van Matuchi neemt je mee  in de stijlvolle wereld van de cocktails. De werkruimte van de cocktail shakers is geoutilleerd met allerlei klassieke bar attributen, flessen, shakers, botanicals en shakers. Met de nodige ervaring, passie en vakmanschap worden de mooiste, smaakvolle cocktails geserveerd met een vriendelijke glimlach. 

Bekende klassiekers uit de cocktail scene staan op de kaart, met een eigentijdse Matuchi twist, 

Cheers!

Onze Cocktails

Wij hebben bij Matuchi een lekker aanbod van Cocktails, alvast kijken welke bij jou past? Bekijk de kaart door hieronder op de knop te klikken!

cocktailkaart
Heeft u een vraag voor ons?